Бисквитки

Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето крайно устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба.
За информация вижте ТУК

За Нас

G TOOLS GROUP

За Нас

История

Фирма Джи Туулс Груп ЕООД на латиница "G Tools Group ltd" с ЕИК/ПИК 202961291 е основана на 5 Март 2014 година. Седалището на компанията се намира в гр. Шумен.

Дейността на фирмата се състои от търговия на инструменти и резервни части, също така и сервиз на електрически и бензинови машини. В края на 2020г. фирмата създаде настоящият сайт:
g-tools-group.bg.

За нашия сайт

G TOOLS GROUP е сайт за резервни части и инструменти. Ние Ви предоставяме възможност да закупите машината или резервните части, от които се нуждаете на най-добри цени, лесно и бързо, без излишно губене на време и средства.

Предимството на нашия сайт е лесната достъпност и възможността за поръчки не само в гр.Шумен, но и до всяка точка на България с куриерски фирми ЕКОНТ и СПИДИ.

В g-tools-group.bg има огромно количество машини, инструменти, резервни части и броят им ежедневно расте. В сайта непрекъснато се добавят нови артикули на утвърдени вече марки. Това прави g-tools-group.bg един от най-добрите и конкурентни сайтове при търсенето и избора на машини, инструменти, резервни части и оборудване както за професионални цели – така и за всеки домашен майстор.

Сайтът е разработен от квалифицирани специалисти и поддържан от млад и отзивчив персонал. Ние се стремим да задоволим всички изисквания на нашите клиенти. Информацията за продуктите постоянно се актуализира и обновява. Ежеседмичните промоции и намаления Ви дават възможност да закупите машината от която се нуждаете на по-ниска цена.

За нас ще бъде удоволствие да Ви помогнем в избора на инструмент, резервна част или машина !