Бисквитки

Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето крайно устройство. Те са безобидни. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба.
За информация вижте ТУК

Сервиз

G TOOLS GROUP

Сервиз

ДЖИ ТУУЛС ГРУП ЕООД

g-tools-group.bg е онлайн магазинът на фирма ДЖИ ТУУЛС ГРУП ЕООД. Физическият ни магазин и сервиз бяха създадени през 2014 година като разполагаме с модерна сервизна база за гаранционно и извънгаранционно обслужване на стоките, които продаваме.

Оборудвани сме с необходимата съвременна техника, резервни части и консумативи, за да поддържаме всички марки и модели, които предлагаме, както и много други от близко и далечно минало, които в повечето сервизи биват отказвани. Сервизните ни специалисти са висококвалифицирани, преминали са през множество теоретични и практически обучения.

Някои от търговските марки, които сервизираме са: DeWALT, Makita, Bosch, Metabo, Sparky, Viking, Festool, Steinel, Collomix Raider, RTR, Ferm, Bort, Defort, Stomer и други.

За всички машини постъпили за ремонт извън гаранционен срок първо извършваме диагностика и информираме клиента за евентуалната цена на ремонта и надеждността на машината след него. Предоставяме нашето мнение и консултация за това доколко рентабилен би бил ремонтът.

Ако искате да използвате нашите сервизни услуги може да се свържете с нас Контакти.